top of page

HeppaKamu    

Palvelun hinnasto ja ehdot 

eli säännöt rakkaudelle

MetsäKamu
HyväKamu

Tutustu HeppaKamu paketteihin alta ja kysy meiltä lisää. Olemme joustavia! HeppaKamu -palvelussa on 1 kk irtisanomisaika ja voimme elämäntilanteen muutosten vuoksi vaihtaa paketin sisältöä sinulle sopivaksi. HeppaKamullasi ei tule olemaan toista kamua, se on vain sinua varten. Jotkut hevoset tekevät yhden ratsastustunnin viikossa tämän lisäksi ja läpiratsastamme ja seuraamme hevosten vointia ja liikkumista. Lue lisää alempaa, kun olet tutustunut tarjolla oleviin vaihtoehtoihin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Jos sinua alkaa kamuttaa kesken kuukauden, niin laskemme sovelletun hinnan sille ajalle.

HeppaKamu
-palvelu

1+1 tallipäivää viikossa

HyväKamu

Ratsastustunti maanantaina pienryhmässä ja yksi oma ratsastuspäivä (ti, to tai pe). Tällä paketilla muillekin kamuille jää huomiota jaettavaksi.

220 €/kk

2+1 tallipäivää viikossa

TreeniKamu

Ratsastustunti maanantaina ja keskiviikkona ja yksi oma ratsastuspäivä (ti, to tai pe). TreeniKamu paketissa voit valita sileän tunnin sijaan toiseksi tunniksi puomi/kava/este tasosi mukaan. 

320 e/kk

1+2 tallipäivää viikossa

OmaKamu

Ratsastustunti maanantaina pienryhmässä ja kaksi omaa ratsastuspäivää (ti, to tai pe). HeppaKamu on tässä eniten oma.

270 eur/kk

2 tallipäivää viikossa

MetsäKamu

MetsäKamuilla voi käydä maastossa 2 kertaa viikossa kävelemässä. MetsäKamuparit ovat Viljo & Eira sekä Tuisku & Jäätävä. Näistä hepoista Viljo voi kamuilla myös yksin. 

100 e/kk

HeppaKamu     
ehdot

 1. Vastaamme kaikista hevoseen liittyvistä kuluista.

 2. Jokaisella on ennalta sovitut tallipäivät, jos et pääse jostain syystä tulemaan,
  ilmoita siitä meille. Käyttämättä jätettyä päivää ei voi korvata, meistä on ihan ymmärrettävää, että arkeen tulee käänteitä ja jokainen huolehtii omasta hyvinvoinnistaan.

 3. HeppaKamu -paketit laskutetaan aina kuun alussa ja lasku erääntyy 7. päivä.
  Mikäli laskua ei ole maksettu, et voi käydä tallilla.

 4. Ratsastajia ei ole tallin puolesta vakuutettu, jokainen on vastuussa omasta vakuutusturvastaan ja ehtonamme on minkä tahansa ratsastusseuran jäsenyys. Voimme myös suositella sinulle sopivaa seuraa. Olet velvollinen korvaamaan vahingot jotka aiheutuvat omasta huolimattomuudesta.

 5. Hevosen sairastuessa pyrimme ehdottamaan sinulle toista hevosta, mutta valinta on sinun.

 6. Meillä on oikeus päättää, kuka on sinulle soveltuva HeppaKamu, tunnemme hevoset pitkältä ajalta.

 7. Muistathan, että HeppaKamu on vain sinun kamusi, eli et voi vuokrata sitä eteenpäin tai tarjota kamuasi muille ihmisille ratsastukseen. Ystäväsi ovat kyllä tervetulleita tutustumaan talliin.

bottom of page