top of page

Vuonna 2018 järjestetään pienimuotoisesti tapahtumia & kursseja.

Olemme jo usean vuoden ajan järjestäneet hevostaitoon ja kouluratsastukseen liittyviä kursseja ja valmennuksia tallillamme. Ota rohkeasti yhteyttä jos haluaisit tulla mukaan! Tilallamme on myös mahdollista järjestää kursseja ja koulutuspäiviä niin että vuokraamme tiloja ja hevosia tähän tarkoitukseen. Mikäli sinulla on hyvä kouluttaja mielessä, mutta ei paikkaa niin älä lannistu, olemme avoimia ehdotuksille.

Vuonna 2018 järjestämme Piet Nibbelinkin Demon 29.7. ja syys-lokakuussa 2-päiväisen TTouch-kurssin, kouluttajana Danielle Dibbens Ranskasta.

Piet Nibbelink

DEMO 29.7.2018 KLO 15-18

Horsemanship, Hevostaito

Piet Nibbelink on hollantilainen hevostaito-opettaja, joka on pitänyt suosittuja kurssejaan Suomessa jo vuodesta 2000 alkaen.

Piet kertoo ja esittää käytännössä hevosen kanssa mitä hän on löytänyt tästä yhteistyöstä tämän tutun kotieläimemme kanssa, joka on säilyttänyt kuitenkin luonnossa elämiseen tarvittavat vaistot ja kyvyt. Hevonen on vienyt ihmiskuntaa eteenpäin monella tasolla, nyt se voi auttaa meitä myös oman itsemme, tunteidemme ja kehomme tiedostamisessa. Tämä taas johdattaa meidät parempaan yhteistyöhön hevosten ja muidenkin luontokappakaleiden kanssa ja voimme löytää tästä aivan uusia ulottuvuuksia.

Demossa Piet työskentelee kolmen hänelle aikaisemmin tuntemattoman hevosen kanssa. Demo kestää noin kolme tuntia ja sen hinta on 30 €/hlö. Hintaan sisältyy kahvi/tee ja pientä purtavaa.

Ilmoittautumiset Millille (millihoo@gmail.com) 15.7. mennessä. Paikkoja rajoitetusti, ilmoittauduthan hyvissä ajoin!

 

Lue lisää Pietistä: http://www.depaardenmaat.com

Pietin suomenkielinen sivu: http://pietinkurssit.blogspot.fi/

TTouch, Danielle Dibbens

WORKSHOP 10.-11.9.2018

Tellington TTouch

Järjestämme kaksipäiväisen TTouch Workshopin tilallamme syyskuun 10.-11. päivä. Kouluttajana toimii Danielle Dibbens. TTouch (tunnetaan myös nimellä TTeam) -menetelmän päätavoite on parantaa hevosen tasapainoa, jolla luonnollisesti on positiivinen
vaikutus suorituskykyyn ja käyttäytymiseen.

Visuaalisesti havainnoimalla ja käsin tunnustelemalla voidaan erottaa jännitystilakohdat hevosen kehosta. Näiden kohtien hoitaminen TTouch menetelmällä ja maastatyöskentelyllä kannustavat hevosta rentouttamaan kireät lihakset, venyttämään ja vahvistamaan ylälinjaa ja mahdollistavat hevosen kehon tehokkaamman työskentelyn.

 

TTouch-menetelmä on parantanut monien hevosten elämää. Hevoset jotka pelkäävät tai ovat arkoja kosketukselle ovat muutaman hoitokerran jälkeen
saavuttaneet luottamuksen ihmisiin.

 

TTouch sopii toipilaille sekä kilpa- ja harrastehevosille ikään katsomatta. Kursseilla on tarjolla arvokkaita työkaluja joilla voit auttaa hevosia selviytymään mm. seuraavista ongelmista: säikkyminen, pukittelu, lastaamisvaikeudet, kiirehtiminen ja alentunut suorituskyky.

Ilmoittautumiset Millille (millihoo@gmail.com) 5.7. mennessä. Kurssille otetaan ainoastaan 6 henkilöä ja työskentelemme intensiivisesti hevosten kanssa. Hinta on 185 eur/hlö. Kurssikieli on englanti ja tulkataan tarvittaessa. Kurssilla jäljellä 1 vapaa paikka, otamme muutaman jonotuspaikalle :-)

Lisätietoa sisällöstä ja kouluttajasta englanniksi tästä.

 

Lue lisää Daniellesta:

https://www.facebook.com/DanielleDibbensTTouch

http://dcdibbens.blogspot.fr/

Lue lisää TTouchista: www.ttouch.com

bottom of page