top of page

Mitä voit oppia meillä?

Olemme monipuolinen ja aktiivinen harrastetalli Itä-Uudellamaalla. Tallillamme voi opetella ratsastuksen lisäksi myös maastatyöskentelyä ja vapaanatyöskentelyä.

Ratsastustunnit Kloskas
Ratsastustunnit
DSC_8074.JPG
Maastatyöskentely

Ratsastustunnit pidetään aina 2-4 henkilön pienryhmissä tai yksityistunteina. Hevosemme työskentelevät tuntikäytössä maksimissaan 3 tuntia viikossa ja muun ajan ne viettävät hevosenelämää laumatovereiden kanssa ja toimivat perheen harrastus- tai kilpailukäytössä. 

Opetushevosemme ovat tasoltaan Helppo C - VaB ja 50-120 cm re, ja niitä käytetään ratsastajien tason ja soveltuvuuden mukaan tunneilla. Useammalla hevosella on opetushevosen tausta ja ne soveltuvat aloitteleville ratsastajille.

Ratsastustunnit pidetään valaistulla, aidatulla 22x45 m ulkokentällä.

Ratsastuksen opetuksesta vastaa ratsastuksenohjaajaopiskelija Minni Heiniemi ja harrasteohjaaja Milli Heiniemi, tuntien sisällöstä ja tasosta riippuen.

Hinnastomme löytyy täältä.
 

Hevosen kanssa voi työskennellä maasta käsin monin eri tavoin. Maastatyöskentelyssä opit hevosen kehonkäytöstä. Voit auttaa sitä tulemaan tietoiseksi omista kehon osistaan (jalat, selkä, kaula, takaosa, niska) erilaisin tehtävin.

 

Voit vaikuttaa hevosen ongelmakohtiin ja rentouttaa hevosen ennen selkään nousua. Ennenkaikkea voit valmistella hevosen mieltä ja kehoa tuleviin ratsastustehtäviin ja välttää stressin ja kiputilat.

Vapaana työskentely

Jos haluat vahvaa läsnäoloa ja oivalluksia oman kehon käytöstä ja mielenhallinnasta ja sen vaikutuksesta hevoseen niin vapaanatyöskentely on siihen loistava tapa. Hevonen tarjoaa sinulle mahdollisuuden itseluottamuksen vahvistamiseen. Vapaana työskentely kehittää vuorovaikutustaitojasi niin hevosten kuin ihmisten kanssa ja vaikuttaa positiivisesti omaan kehoosi.

 

 

bottom of page