top of page

Oonks mä sun vai ootko sä mun

HeppaKamu     ?

Oletko haaveillut omasta hevosesta? Ja sitten ajatellut, että se sitoo liiaksi aikaa ja rahaa. Meidän HeppaKamu on ratkaisu hevoskaipuuseen! HeppaKamun kanssa pääset harrastamaan samalla hevosella tiettyinä tallipäivinä. Tarjolla on kolmea eri HeppaKamu -pakettia. Me vastaamme hevosen hyvinvoinnista; ruokinnasta, varusteista, kengityksistä ja eläinlääkärikuluista. Sinun vastuullasi on huolehtia HeppaKamusta tallipäivinäsi, niin että se kokee olevansa paras hevonen maailmassa. Hoidat hevosen ajan kanssa, tarjoilet sille sen väkirehuannoksen ja huolehdit sen varusteista. HeppaKamu-pakettien sisällön ja hinnat näet tästä.

Vaatimuksena on täysi-ikäisyys ja ratsastusseuran jäsenyys (vakuutus). Sinun tulee kyetä käsittelemään hevosta itsenäisesti maasta ja selästä käsin hyvää hevosmiestaitoa noudattaen ja olla kannustava HeppaKamu myös muiden tallilaisten kanssa. Olemme hankkineet hevoset täysin omaan käyttöön ja ne ovat perhehevosia, toivomme jokaisen suhtautuvan hevoseen kuin omaan perheenjäseneen tai parhaaseen ystävään. Lue lisää tästä.

Lähtökohtaisesti HeppaKamut käyvät ratsastustunnilla maanantaisin ja mikäli kyseessä on TreeniKamu (2 ratsastustuntia), niin toinen tunti on keskiviikkona. Omat tallipäivät ovat joko tiistaina, torstaina (kaikki muut ajat paitsi 18-19) tai perjantaina, ja ne päätetään HeppaKamusta sovittaessa vakiopäiviksi. Tällä tavoin varmistamme, että omat tallipäiväsi ovat ratsastustunnin jälkeisiä päiviä ja pärjäät hyvin oman Kamusi kanssa tai että saat ratsastaa ihmiskamusi kanssa. Toistaiseksi vain MetsäKamut ovat käytettävissä sunnuntaina. Tätä voidaan muuttaa, kun varmistutaan, että maastoilu sujuu turvallisesti myös muilta. Alku- ja loppukävelyt saa käydä kävelemässä hiekkatiellä ja se on ihan toivottavaa tehdä vaikka porukalla.

Liity HeppaKamu -porukkaan!

Ota yhteyttä ja kerro mistä hevosesta olisit kiinnostunut, voit tulla kokeilemaan mukaan pienryhmätunnille ja tutustumaan hevoseen. Katso HeppaKamu -pakettien hinnat ja ehdot täältä.

050-4649111

bottom of page